O NAMA

Ordinacija “Magnet Medic Imaging” počela je sa radom 2012 godine. Svojim radom i kontinuiranim stručnim usavršavanjem naša ordinacija se pozicionirala kao jedna od vodećih u privatnom zdravstvu ovog dela Srbije.

Naša magnetna rezonanca za svoj rad koristi magnetno polje srednje/visokog gradijenta, koje je znatno veće nego u ordinacijama u okruženju koje spadaju u aparate niskog gradijenta. Ovakvo magnetno polje, kao i najsavršeniji softver, omogućavaju veliku brzinu pregleda sa velikom preciznošću i jako visoku senzitivnost u otkrivanju promena veličine od 5mm.

Poverenju u rad naše ordinacije znatno doprinosi i svakodnevna saradnja sa eminentnim stručnim konsultantima Kliničkog centra Niš i Medicinskog fakulteta iz Niša, koji imaju ogromno iskustvo iz oblasti dijagnostike magnetnom rezonancom, kao i sa iskusnim konsultantima iz oblasti neurohirurgije, neurologije i ortopedije.

Ordinacija “Magnet Medic Imaging” je ostvarila saradnju sa sindikatima sa ciljem da zajedno pacijentima članovima sindikata obezbedi pregled pod najpovoljnijim uslovima. Uspostavili smo saradnju i sa mnogim privatnim ordinacijama u regionu, a sve u cilju ostvarivanja brze i precizne dijagnostike.

U našoj ordinaciji dočekaće Vas stručno i ljubazno osoblje sa višegodišnjim iskustvom, koje dosta pažnje posvećuje svojim pacijentima iz dana u dan.

Naši partneri